Vilkår og betingelser

Handelsbetingelser for ydelser booket på bookvia.dk af privatkunder

 

Generelle oplysninger

Bookvia I/S

CVR. nr. 36830166

c/o Steffen Larsen

Teglværksvej 35

4450 Jyderup

info@bookvia.dk

Tlf. 30247794

 

For at foretage et køb på skal du igennem følgende trin:

  1. Find den eller de ydelser du ønsker og tryk book, gå herefter til endelig booking.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg betalingsmåde
  4. Godkend vores handelsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

Afgivelse af booking

Når du har afgivet en booking via vores hjemmeside, vil vi automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke ydelser du har booket. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende bekræftelse af din booking, hvorved en aftale er indgået. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din booking.

Bookvia I/S har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, dobbelt booking, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende bekræftelse sker når vi har modtaget pengene på vores konto for det du har booket.

 

Priser

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv 25% moms. Der tages forbehold for pris- og korrekturfejl mv.

 

 

Betaling

På bookvia.dk har du mulighed for at betale med følgende betalingskort, Dankort, Visa/Dankort, JCB, Mastercard/Maestro og Visa Electron/Visa. Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunden og bookvia.dk.

 

Hvis du fortryder/aflyser din booking (fortrydelsesret)

Du har 24 timers fortrydelsesret/aflysningsret inden tidspunktet af din booking, når du booker hos os. Vi forbeholder os retten til at beholde 40% af det betalte beløb hvis aflysningen ikke sker inden for 24 timer.

Skulle du have spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte vores Kundeservice på 01 02 03 04.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb og aflyser retmæssigt, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, refunderet. I tilfælde af en misligholdes af aflysningsretten vil vi forbeholde os retten til at beholde 40% af købsbeløbet, som du hæfter for, dette fratrækker vi i købsbeløbet. Restbeløbet vil derefter blive refunderet, under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne booking. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Hvis du fortryder/aflyser bookingen, skal bookvia meddeles herpå:

E.mail: info@bookvia.dk

OBS: vi modtager ikke fortrydelse/aflysninger telefonisk.

 

 

 

Hvad skal jeg sende med ved fortrydelse/aflysning.

For at vi kan behandle din fortrydelse/aflysning skal du i mailen sende os booking ID samt virksomheds ID, hvilket du kan finde i den tilsendte mail ved din indgåelse af bookingen.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan fortage en booking hos os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Kreditkort oplysninger.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne videre behandle din booking. Personoplysningerne registreres hos Bookvia I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Læs mere omkring Bookvia I/S persondatapolitik (vil gerne have man så kan klikke også kommer man på den side med persondatapolitik)

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Bookvia I/S tager forbehold for eventuelle, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, forsinkelser af tidspunkt og dobbelt booking.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over din booking, skal du rette henvendelse til info@bookvia.dk. Vi vil i samarbejde med vores kunde finde en løsning.